Wednesday, August 10, 2011

Позабравените търлъци

  Предлагам ви няколко осъвременени варианта на бабините търлъци от нашето детство.Малко позабравени, но те продължават  да бъдат удобни и топли аксесоари за детските крачета в студените зимни дни.
  Сини брадатковци - изработени са ръчно от 100 % акрилна прежда.

                               
Зайковци от акрилна прежда.


 Веселите пчелички са изработени от полар.





А ето и няколко други модели от полар:

Бебешки модели:




Thursday, August 4, 2011

Кралска кошница

  С комбинация от розово и бяло тази аранжировка е наситена и възбуждаща, а едновременно с това подчертава непорочност и чистота..

   Розовото като производен цвят на червеното символизира страст, но също така и срамежливост, тъй като се асоциира със зачервени бузи. Във Фенг Шуй розовото е успокояващ цвят, който е символ на нежност и деликатни чувства. Розовите рози са като розови диаманти, изпълнени с шик, блясък и главозамайваща красота, а розовите гербери засвидетелстват истинско приятелство.

   Бялото ще внесе тишина и спокойствие в живота ви и ще изпълни сърцето ви с любов. С бялата роза ще подчертаете вашето мълчаливо обожание, уважение и истинска любов. Това е найдобрият начин, по който можете да признаете: "Сърцето ти ми принадлежи!". Белият лилиум е кралското цвете- символ на чистота, невинност, младост и величие. Като преобладаваща част от композицията с него можете да заявите с гордост: "Ти си моята кралица!"