Wednesday, September 12, 2012

Orange and purple

За по-авантюристичните булки, които са смели и искат да избягат от традиционните букети и не се страхуват да заложат на по-смели цветове ще ви предложа един кръгъл букет с оранжеви рози и гомфрена. Една комбинация от коралово и цикламено, с която се получават много интересни декорации на сватбените зали и партита.



Гомфрената е от семейството на амарантите. Нейните цветове са подходящи за сушени букети. Характерно за тях е, че след изсушаване запазват цвета си и затова гомфрената символизира вечната и неувяхваща любов.



Символиката на оранжевите рози в сватбения букет е само една - изпепеляваща любов, но колкото многобройни са тоновете на оранжевия цвят, толкова богати са и значенията на тези рози.



Оранжевото е цветът на оптимизма, веселието и ентусиазма. Розите в тази гама са толкова блестящи, че се превръщат в наслада за очите. 



Ако някога сте се чудели как да изразите желанието си към определена дама по деликатен начин,  ако сте зашеметени и напълно омагьосани от нечие сърце не се колебайте и изберете роза от оранжевата гама и декларирайте страстта и желанието , които бушуват като огън у вас. 



Оранжевата роза е символ на предизвикателствата в живота. Тя празнува всички нови начинания . Затова , ако на някой близък или любим ваш човек му  предстои ново пътуване или някакво ново начало  изпратете му от горещите пламъци на тази роза.
Ако искате да похвалите някого и вярвате силно в него или просто да му кажете: " Аз съм толкова горд с теб!" подарете букет с оранжеви рози.




No comments:

Post a Comment